Πρώτη Ειδική ΄Εκθεση

Η πρώτη Ειδική Έκθεση του Ελληνικού Ομίλου Λαγωνικών Οράσεως πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην Ανθούσα, στις αθλητικό πολυχώρο Athlopolis. Κριτής στην πρώτη έκθεση του Ομίλου μας ήταν η κα Gabriela Veiga από την Πορτογαλία. Οι συμμετοχές στην πρώτη μας έκθεση ξεπέρασαν τις 30, ενώ αρκετοί ήταν και οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τις όμορφες φυλές της ομάδας 10.

Καλύτερος της πρώτης ειδικής έκθεσης αναδείχθηκε ο Λαγωνικός του Αφγανιστάν Karakush the Meow Factor εκτροφής Lr Gibson και ιδιοκτησίας Α. Παπαδόπουλου/ Θ. Κόκκινου. Δεύτερος καλύτερος έκθεσης ήταν το Άζαγουακ Japejukan Αz’ Al Ayoub εκτροφής Jari Pekka Kahelin και ιδιοκτησίας Ε. Τράγκαλη/ Γ. Καραντώνη . Τρίτος καλύτερος έκθεσης τέλος, αναδείχθηκε το μπορζόι Dubrovski’s Diakkon εκτροφής Trayko Georgiev και ιδιοκτησίας Β. Μπαλιξή.

Το σχολιασμό της έκθεσης ανέλαβε ο Γιώργος Κωστόπουλος, ο οποίος ανέβασε το ενδιαφέρον στα ύψη με τις εμπεριστατωμένες και εύστοχες περιγραφές του. Οι Άγγελος Καραγεώργος, Αχχιλέας Ευθυμίου και Ρούλα Σεσελέ ανέλαβαν αντίστοιχα καθήκοντα βοηθού στίβου, γραμματέα στίβου και γραμματέα έκθεσης, ενώ κτηνίατρος της έκθεσης ήταν ο Βασίλης Τσουκαλάς.

Η μηχανογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε με τη χρήση της εξαιρετικής εφαρμογής DogShowPro, η οποία διεκαπαιρέωσε με τέλειο τρόπο όλο το φάσμα των διαδικασιών που απαιτεί ένα τέτοιο γεγονός, από τη λήψη των αιτήσεων συμμετοχής μέχρι την επίσημη έκδοση των αποτελεσμάτων. Ο Όμιλος εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στο Χρήστο Ιωάννου που υλοποίησε την εφαρμογή αυτή.

Χρυσός χορηγός της πρώτης μας έκθεσης ήταν η εταιρία DMB που διανέμει στην αγορά τις τροφές TRIALER και αργυρός χορηγός η εταιρία TOP DOG που παράγει και προωθεί προϊόντα καλλωπισμού κατοικιδίων.

Ο Ελληνικός Όμιλος Λαγωνικών Οράσεως θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη, τους συμμετέχοντες, αλλά και τους επισκέπτες, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη επίσημη μας έκθεση. Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και νικητές για την εξαιρετική εμφάνιση και τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν.

Χορηγοί:

Χρυσός:

Αργυρός:

2019-11-09T13:29:23+00:00 24 Σεπτεμβρίου, 2017|Εκθέσεις|