Τρίτη Ειδική Έκθεση

Τρίτη Ειδική Έκθεση

Η τρίτη Ειδική Έκθεση του Ελληνικού Ομίλου Λαγωνικών Οράσεως πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στην Ανθούσα, στις αθλητικό πολυχώρο Athlopolis. Κριτής στην τρίτη έκθεση του Ομίλου μας ήταν η κα Marie Gadolin από την Σουηδία. Οι συμμετοχές στην τρίτη μας έκθεση ανήλθαν στις 24, ενώ αρκετοί ήταν και οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τις όμορφες φυλές της ομάδας 10.

Καλύτερος της τρίτης ειδικής έκθεσης αναδείχθηκε το Άζαγουακ Japejukan Αz’ Amica εκτροφής Jari Pekka Kahelin και ιδιοκτησίας Juusi Lindholm & Jari Pekka Kahelin. Δεύτερος καλύτερος έκθεσης ήταν ο Λαγωνικός του Αφγανιστάν Velvet Silver Moon εκτροφής Tatiana Khovanskaya και ιδιοκτησίας Α. Παπαδόπουλου/ Θ. Κόκκινου. Τρίτος καλύτερος έκθεσης τέλος, αναδείχθηκε ο Μικρός Ιταλικός Λαγωνικός Iso Bocceli εκτροφής και ιδιοκτησίας Κρις Πασχόπουλου.

Το σχολιασμό της έκθεσης ανέλαβε ο Βασίλης Τσουκαλάς. Η Μαρία Γρίβας  κάλυψε όπως πάντα άψογα τη θέση της γραμματείας στίβου, ο Γιώργος Πραγματευτάκης ήταν ο πολύτιμος βοηθός στίβου και η Ρούλα Σεσελέ κάλυψε για άλλη μια φορά τη θέση της γραμματείας έκθεσης και όχι μόνο. Κτηνίατρος της έκθεσης ήταν ο Βασίλης Τσουκαλάς.

Η μηχανογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε με τη χρήση της εξαιρετικής εφαρμογής DogShowPro, η οποία διεκαπαιρέωσε με τέλειο τρόπο όλο το φάσμα των διαδικασιών που απαιτεί ένα τέτοιο γεγονός, από τη λήψη των αιτήσεων συμμετοχής μέχρι την επίσημη έκδοση των αποτελεσμάτων. Ο Όμιλος εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στο Χρήστο Ιωάννου που υλοποίησε την εφαρμογή αυτή.

Χρυσός χορηγός της τρίτης μας έκθεσης ήταν οι τροφές TRAINER που είναι ο μόνιμος χορηγός όλων των εκδηλώσεων του Ομίλου.

Ο Ελληνικός Όμιλος Λαγωνικών Οράσεως θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη, τους συμμετέχοντες, αλλά και τους επισκέπτες, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την ρείτη ειδική μας έκθεση. Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και νικητές για την εξαιρετική εμφάνιση και τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν.

.

Χρυσός:

2019-11-09T15:52:56+00:00 6 Οκτωβρίου, 2019|Εκθέσεις|