Δεύτερη Ειδική Έκθεση

Η Δεύτερη Ειδική Έκθεση του Ελληνικού Ομίλου Λαγωνικών Οράσεως πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στην Παλλήνη, στο Under Dog Training Center. Κριτής στην δεύτερη έκθεση του Ομίλου μας ήταν ο Dr. Cristian Vantu από την Ρουμανία. Οι συμμετοχές πλησίασαν τις 30, ενώ αρκετοί ήταν και οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τις όμορφες φυλές της ομάδας 10 αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν άκρως αντίξοες.

Καλύτερος της δεύτερης ειδικής έκθεσης αναδείχθηκε ο Λαγωνικός του Αφγανιστάν Enarki Kiss the Girls εκτροφής Tiffany Heares και ιδιοκτησίας Α. Παπαδόπουλου/ Θ. Κόκκινου.
Δεύτερος καλύτερος έκθεσης τέλος, αναδείχθηκε το Γρέυχαουντ Ina’s Fashion Dream εκτροφής Ina’s Fashion και ιδιοκτησίας Η. Πηρουνάκη.
Τρίτος καλύτερος έκθεσης ήταν το Άζαγουακ Japejukan Αz’ Al Ayoub εκτροφής Jari Pekka Kahelin και ιδιοκτησίας Ε. Τράγκαλη/ Γ. Καραντώνη . 

 Οι Άγγελος Καραγεώργος, Μαρία Ξηρέας και Αχχιλέας Ευθυμίου  κάλυψαν με επιτυχία τα καθήκοντα βοηθού στίβου και σχολιαστή, γραμματεία στίβου και γραμματεία έκθεσης αντίστοιχα, ενώ κτηνίατρος της έκθεσης ήταν ο Βασίλης Τσουκαλάς.

Η μηχανογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε με τη χρήση της εξαιρετικής εφαρμογής DogShowPro, η οποία διεκαπαιρέωσε με τέλειο τρόπο όλο το φάσμα των διαδικασιών που απαιτεί ένα τέτοιο γεγονός, από τη λήψη των αιτήσεων συμμετοχής μέχρι την επίσημη έκδοση των αποτελεσμάτων. Ο Όμιλος εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στο Χρήστο Ιωάννου που υλοποίησε την εφαρμογή αυτή.

Χρυσός χορηγός της πρώτης μας έκθεσης ήταν η εταιρία Perfect Pet που διανέμει στην αγορά τις τροφές TRAINER και αργυρός χορηγός η εταιρία TOP DOG που παράγει και προωθεί προϊόντα καλλωπισμού κατοικιδίων.

Ο Ελληνικός Όμιλος Λαγωνικών Οράσεως θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη, τους συμμετέχοντες, αλλά και τους επισκέπτες, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την δεύτερη ειδική έκθεση μας.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και νικητές για την εξαιρετική εμφάνιση και τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν.

Χορηγοί:

Χρυσός:

Αργυρός:

2019-11-09T13:30:28+00:00 30 Σεπτεμβρίου, 2018|Εκθέσεις|