Ο Όμιλος 2020-10-07T06:50:43+00:00

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΩΝΙΚΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ

Ο  Ελληνικός Όμιλος  ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2017. Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια προσπαθειών για να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια είχαμε τη χαρά αλλά και την ικανοποίηση να δούμε την ίδρυση του Ομίλου.

Σκοποί του Ομίλου είναι:

Ο συντονισμός και η λήψη πρωτοβουλιών για την επίτευξη αρμονικής συνεργασίας μεταξύ των  ιδιοκτητών, φίλων, μελετητών, θαυμαστών και εκτροφέων, των φυλών που εκπροσωπεί.

Η προώθηση και διάδοση  της οργανωμένης Κυνοφιλίας και της καθαροαιμίας με τη σύναψη σχέσεων επικοινωνίας, συνεργασίας, αλληλοενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών, με όλους τους αρμόδιους φορείς πανελλαδικά και παγκόσμια.

Η επιμόρφωση των μελών του, των φίλων των φυλών και κάθε ενδιαφερόμενου, για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες επιλογής ιδιοκτησίας, επιλεκτικής αναπαραγωγής, αγωγής, εκπαίδευσης, και ευζωίας που αφορούν τις συγκεκριμένες φυλές που εκπροσωπεί, με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της ζωής, υγείας και σωστής διαβίωσής τους, στη διαρκή βελτίωση των φυλών αυτών και δημοσίευση πληροφοριών που προάγουν τη δημόσια εικόνα τους.

Η  διοργάνωση εκθέσεων μορφολογίας, καθώς και άλλων  κυνολογικών και κυνοφιλικών, κοινωνικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων που προάγουν τους σκοπούς του Σωματείου.

Ο Όμιλος αριθμεί 47 τακτικά μέλη.

Δείτε εδώ το καταστατικό του Ομίλου.

Αν θέλετε να γίνετε μέλη, εδώ θα βρείτε την αίτηση εγγραφής.

Ακολουθήστε μας στο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γιαννης Καραντώνης
Γιαννης ΚαραντώνηςΠρόεδρος
Διεβούλα-Μαρία Μπούτσικα
Διεβούλα-Μαρία ΜπούτσικαΓενική Γραμματέας
Εύη Τράγκαλη
Εύη ΤράγκαληΤαμίας
Γιάννης Μπουροδήμος
Γιάννης ΜπουροδήμοςΜέλος
Βασίλης Τσουκαλάς
Βασίλης ΤσουκαλάςΜέλος